De praktijk

Onze praktijk is gelegen in het centrum van Zwolle, aan de rand van het Ter Pelkwijkpark.
Voor de praktijk is een ruime parkeergelegenheid tegenover de Plantagekerk. Ook met de bus is de praktijk goed te bereiken, bushaltes zijn op loopafstand.

Speerpunten

Voor pijnklachten kunt u in beginsel dezelfde dag bij ons terecht. Onze praktijk biedt alle vormen van de normale tandheelkundige hulp en preventie. Deze omvat een breed scala aan mogelijkheden. Voor beugels verwijzen wij naar een orthodontist.

Goede mondhygiëne

Een goed gebit begint met een goede mondhygiëne. Daarom besteden we veel aandacht aan een goede mondhygiëne. Iedere dag zijn er preventieassistentes die de gemiddelde mondhygiënezorg kunnen verlenen. Bij ingewikkelder zorg kan er verwezen worden naar een (vrijgevestigde) mondhygiëniste of parodontoloog.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht staat bij onze praktijk hoog in het vaandel. Doordat we een kleine praktijk zijn is er meer persoonlijke aandacht en bent u minder een nummer dan bij een grote praktijk.

Eén behandelaar

Bij onze praktijk kunt u er zeker van zijn dat alle tandheelkundige behandelingen door de tandarts zélf gedaan worden. Eventuele gebitsreiniging wordt meestal door de preventie assistente uitgevoerd.